Necessiteu ajuda amb la vostra comunitat Odoo 12?

Benvingut a la nostra plataforma de documentació funcional d’Odoo Community v12.


Utilitzeu el lloc

Aquest lloc es divideix en diversos prestatges, que comprenen diversos llibres formats per capítols que finalment contenen les pàgines, on es dona informació sobre l'ús dels mòduls Odoo.

Prestatges

Els prestatges agrupen la informació per flux o funcions principals a les quals teniu accés a través del vostre Odoo. Per exemple, teniu la "Gestió de fluxos de compres i vendes" o la "Gestió de cooperadors".

Llibres

Els llibres conformen els prestatges, es divideixen per aplicacions o per conceptes principals necessaris per a una bona gestió del flux.

Per exemple, el prestatge "Gestió del flux de compres i vendes" està format per diversos llibres ("Compres", "Vendes", "Inventari", etc.) i un altre llibre anomenat "Configuracions" necessari per configurar els productes. Per tant, té el mateix grau d'importància que els llibres sobre les aplicacions que permeten, junts, la gestió del flux.

Capítols

Els capítols faciliten la navegació entre pàgines per obtenir informació sobre la informació. Així, agrupen les pàgines relatives al mateix tipus d'informació. Els llibres estan formats per almenys 4 capítols;

  1. El primer capítol és una presentació general de l’aplicació que inclou pàgines que poden cobrir els requisits previs necessaris, paràmetres generals, una vista ràpida de menús i funcions, etc.
  2. El segon capítol tracta de les principals funcionalitats de l'aplicació (en el cas de l'aplicació "Compres", el capítol "Gestiona les meves comandes"). Pot haver-hi diversos capítols si l'aplicació té diverses funcions principals.
  3. El tercer capítol tracta de les configuracions de l'aplicació.
  4. El quart capítol tracta de "Funcions / Mòduls addicionals" de l'aplicació, que contenen les pàgines que detallen els mòduls que permeten ampliar les funcionalitats de l'aplicació.

Pàgines

Les pàgines contenen informació, captures de pantalla i descripcions que us permeten aprofitar al màxim les funcions d'Odoo. Les pàgines també contenen enllaços que enllacen els conceptes amb altres pàgines on ja s’han explicat.

És possible navegar entre diferents pàgines mitjançant enllaços.

Idiomes

El lloc es publica principalment en francès, però hi ha alguns prestatges en anglès, català i espagnol.

Si veieu un error, no dubteu a escriure’ns a eugeni.chafer@coopdevs.org  //   mar.lopez@coopdevs.org

Aquest lloc web és una iniciativa de

coopdevs.pnghttps://coopdevs.org

i

coopiteasy-couleur-300x300-landscape.png

https://coopiteasy.be/

Amb llicència CC BY-NC-SA 4.0
Per a més informació sobre la llicència clicar aquí