Skip to main content

Programa de fidelitat [En construcció]

Mòdul programa de fidelitat  (pos_loyalty)

Introducció

El Programa de Fidelitat defineix regles per a l'adquisició de punts i recompenses en què es poden gastar.

Les regles es poden definir globalment per a tots els productes (camps de loyalty.program) i/o regles que s'apliquen només a un producte específic o a una categoria de PoS (registres de loyalty.rule) en punts per producte venut o punts per moneda gastada. Les regles específiques (loyalty.rule) es poden definir com a acumulatives, el que significa que s'agregaran amb altres regles de concordança (loyalty.rule registres i loyalty.program camps). En el cas de regles no acumulatives, només s'utilitzen els punts d'aquesta regla de concordança. A més, es poden afegir punts fixos per cada comanda realitzada que s'apliquen independentment de si també s'han aplicat o no regles acumulatives o no acumulatives.

Les recompenses poden ser de tres tipus:

  • Regal: regaleu una única unitat de producte gratuïtament. P.E. La bossa de la vostra botiga
  • Descompte: doneu un descompte a tota la comanda. S'ha d'afegir al final de la comanda perquè s'usi el preu total correcte.
  • Revenda: permet que el client torni a vendre els seus punts guanyats el que genera  Es calculen establint el preu del producte de revenda (resale_product.list_price * customer.loyalty_points)

 

Captura de pantalla 2023-02-24 .png

Captura de pantalla 2023-02-24.pngTotes les recompenses poden definir quants punts costen (point_cost) i quants són necessaris perquè el client pugui ser elegible per a la recompensa (minimum_points). Per a les recompenses de regal i descompte, els punts_mínims només es tenen en compte si són superiors al cost_de punts d'aquesta recompensa (punts_mínims > cost_de_punts). Per als productes de revenda només es poden utilitzar minimum_points.

Captura de pantalla 2023-02-24 _4.pngCaptura de pantalla 2023-02-24 _2.pngCaptura de pantalla 2023-02-24_5.pngCaptura de pantalla 2023-02-24_3.png