Skip to main content

Mòdul de descompte a comandes de compra

 

Sovint volem reflectir els possibles descomptes sobre els preus de compra a les comandes i a les factures dels nostres proveïdors. En aquest podem instal·lar el mòdul Purchase order lines with discounts . Que permet informar descomptes a les línies de comanda, per a un proveïdor en general o només per a un producte concret.

Descomptes a les línies d'una comanda

Aquest mòdul permet definir afegir un descompte per a cada línia en les ordres de compra. Aquest descompte també pot ser negatiu, per a configurar increment. També modifica l'informe (pdf) de comanda de compra per incloure-hi el camp de descompte.

Captura de pantalla 2022-08-182.png

Descompte de proveïdor

Així mateix, permet introduir un descompte per defecte a la fitxa d'un proveïdor al formulari d'informació del proveïdor de forma que quan es crea un nou valor en la llista de preus d'aquest proveïdor, aquest inclourà per defecte aquest descompte. Captura de pantalla 2022-08-18.png

Descompte a la fitxa de producte

També es pot informar d'un descompte a la fitxa d'un producte quan s'incorpora un nou proveïdor a la pestanya Compra d'un producte, a la llista de preus del producte per a una :

Captura de pantalla 2022-08-18_3.png.