Skip to main content

Com crear una ordre de pagament a proveïdors a partir de les factures

Els passos per procedir a generar una remesa de pagament poden ser diferents en funció dels procediments de gestió de proveïdors de cada organització. Aquí us proposem una seqüència que podria variar en funció de diverses circumstàncies. Consulteu  amb el vostre proveïdor altes alternatives. Es pot crear una Ordre de pagament des de les fctures de proveïdor seguint aquests passos:

 1. Quan encara estan en mode Esborrany, cal assignar a les factures de proveïdor el mode de pagament corresponent que hem creat durant la configuració. assignar mode de pagament.pngQuan triem el mode de pagament ens apareixerà un nou camp a la factura que correspon al compte bancari del proveïdor. Poden passar tres coses:
  1. Si el proveïdor no té informat a la seva fitxa de contacte cap IBAN, el podrem crear des d'aquí.
  2. Si ja té el compte creat, el podrem seleccionar.
  3. Si en te més d'un, podrem triar el compte al qual li volem fer la transferència.

 2. Una vegada tinguem les factures correctament informades amb el mode de pagament i la resta d'informació (data de venciment, impostos…) haurem de validar les factures per a posar-les en mode 'Obert' 
 3. A la llista de les factures seleccioneu aquelles que voleu incloure a la remesa de pagament
 4. Al botó Acció trieu: "Afegiu a Ordre de pagament/cobrament"afegir a ordre de pagament.png
 5. Us apareixerà aquest missatge missatge .png
  Això vol dir que si teniu ja una ordre creada que encara està en esborrany afegirà aquestes factures i si no hi ha cap, en crearà una de nova. Això vol dir que, com dèiem a l'inici, en funció dels vostres processos interns podeu trobar estratègies diferents a Odoo. En aquest cas, podeu crear una ordre de pagament buida a Facturació->Pagaments->Ordres de pagament i posteriorment anar afegint factures o, tal com us hem mostrat aquí, crear una nova ordre de pagament a partir d'una o moltes factures.
 6.